Resmen açıklanmıştı: Sosa'ya ülkesinden tepki geldi

Resmen açıklanmıştı: Sosa'ya ülkesinden tepki geldi
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra eski kulübü Estudiantes'e gideceği düşünülen Jose Ernesto Sosa, tatil sürecinde Fenerbahçe ile anlaştı. Sarı lacivertlilerle 2 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli yıldıza ülkesinin efsane isimlerinden Sebastian Veron'dan tepki açıklaması geldi.

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Jose Ernesto Sosa'ya Estudiantes Başkanı Sebastian Veron tepki gösterdi. Veron, Arjantinli yıldızın ve menajerinin transfer sürecinde doğru hareket etmediklerini iddia etti.

Ülkesinin medyasına açıklamalarda bulunan Veron, "Sosa'ya aklında şüphe varsa gelmeyin dedim. Keşke yaptığımız görüşmeden sonra bize dönüş yapsaydı. Her şeyi medyadan takip ettik. Sosa'nın menajerleri doğru hareket etmedi. Bizim değerlerimizden uzaktılar." ifadelerini kullandı. 

Bilindiği üzere Jose Sosa, Fenerbahçe ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalamıştı. Arjantinli futbolcunun ne kadar kazanacağı konusunda resmi açıklama yapılmadı. İtalyan gazeteci Di Marzio 2 yıllık anlaşma karşılığında Sosa'nın 7 milyon euro elde edeceğini iddia etmişti.