Restoranda yemek yediği görüntüleri paylaşan Tanju Çolak’ın cezası belli oldu. Bir Uludağ vakası da Çengelköy’de yaşanmıştı

Restoranda yemek yediği görüntüleri paylaşan Tanju Çolak’ın cezası belli oldu. Bir Uludağ vakası da Çengelköy’de yaşanmıştı
Türkiye’de korona virüs yasakları nedeniyle kapalı olan restoranlara vatandaşların gidemediği günlerde eski futbolcu Tanju Çolak’ın, arkadaşları ile toplu şekilde kaz yediği görüntüler ortaya çıkmıştı. Söz konusu görüntülerin ardından Emniyet ekipleri Tanju Çolak ve 2 arkadaşına kişi başı 3 bin 150 lira, restorana ise 4 bin 426 lira para cezası uyguladı.

DHA’da yer alan habere göre, Türkiye’de korona virüs hasta sayılarının artmasının ardından kafe ve restoranlar kapatılmış, hafta sonları da sokağa çıkma yasağı getirilmişti.

Türkiye genelinde restoran ve kafe yasakları devam ederken, eski futbolcu Tanju Çolak kişisel Instagram hesabından, arkadaşlarıyla birlikte İstanbul’un Üsküdar ilçesine bağlı Çengelköy'deki bir restoranda toplu halde kaz yedikleri görüntüyü paylaştı.

TANJU ÇOLAK’IN CEZASI BELLİ OLDU

Görüntüler üzerine Üsküdar Kaymakamlığı konu ile ilgili emniyet güçlerine talimat vererek gerekli cezai işlemin uygulanmasını istedi.

Emniyet ekipleri Tanju Çolak ve 2 arkadaşına kişi başı 3 bin 150 lira, restorana ise 4 bin 426 lira para cezası uyguladı.

Görüntülerde Tanju Çolak'ın “2 dünya savaşı, 4 dünya kupası finali gördüm ben böyle bir kaz görmedim" dediği görülüyor.

 

İlgili Haberler