Rhian Brewster Liverpool'dan Sheffield United'a rekor bedelle transfer oldu

Rhian Brewster Liverpool'dan Sheffield United'a rekor bedelle transfer oldu
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sheffield United, Liverpool'un geleceği parlak futbolcuları arasında yer alan Rhian Brewster'i 23,5 milyon sterlin karşılığında renklerine bağladı.

Rhian Brewster rekor bedele transfer oldu

AA

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sheffield United, Liverpol'un gelecek vaat eden futbolcuları geleceği parlak futbolcuları arasında yer alan Brewster'i renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Rhian Brewster'in bonservisi için Liverpool'a 23,5 milyon sterlin ödeneceği ve bu bedelin kulüp rekoru olduğu belirtildi.

Sheffield United, 20 yaşındaki İngiliz santrfor ile de 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Futbolcunun Sheffield United'dan başka bir kulübe geçmesi halinde Liverpool, bu transferden yüzde 15 pay alacak. Liverpool, gelecek 3 sezon içinde sözleşmede belirtilen bonservis bedelini ödemesi halinde Brewster'i kadrosuna yeniden katabilecek.

İngiltere'nin alt yaş milli takımlarında forma giyen ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Rhian Brewster, Liverpool'da sadece 4 karşılaşmada görev aldı.