Quaresma kucağına alıp götürdü. Spiker kahkahayı bastı

Quaresma kucağına alıp götürdü. Spiker kahkahayı bastı
Portekiz Ligi ekiplerinden Belenenses SAD - Vitoria Sc arasında oynanan maçın son anlarında ilginç bir olay yaşandı. Vitoria forması giyen eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, rakibini kucağına alarak kenara taşıdı.

Kariyerine ülkesinin Vitoria Guimaraes takımında devam eden deneyimli futbolcu Belenenses ile oynadıkları maçta ilginç bir harekete imza attı

Lig sonuncusu Belenenses 50. dakikada Safira''nın golüyle 1-0 öne geçtiği maçta galip gelirken duraklama anlarında oyun sakatlık nedeniyle durdu. Quaresma rakibinin zaman geçirmesini istemediği için Afonso Sousa''yı kucağına aldı ve bir süre kenara doğru taşıdı.

Ardından hakem Quaresma''ya sarı kart gösterdi. Duraklamalarda skor bozulmadı ve Belenenses, Vitoria Guimaraes''i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Quaresma''nın rakibinin zaman kaybetmemesi için yaptığı bu hareket maçın önüne geçti.

RICARDO QUARESMA''NIN KARİYERİ

Yaklaşık 7 yıl Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa''ya imza atmıştı. Bir sezonluk Kasımpaşa kariyerinin ardından Quaresma, Türkiye''den ayrıldı ve ülkesine döndü.

38 yaşındaki futbolcu Portekiz ekibindeki ikinci sezonunu geçiriyor. İlk sezonunda 31 maçta 4 gol ve 5 asistle oynayan Quaresma bu sezon şu ana kadar 20 resmi maçta 1 gol atıp 1 asist yaptı.

Quaresma''nın kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ancak oyuncunun bir yıllık opsiyonu bulunuyor.

İlgili Haberler