Rıdvan Dilmen’in açıklamalarının ardından Rasim Ozan Kütahyalı’nın FETÖ’yü öven paylaşımları ortaya çıktı

Rıdvan Dilmen’in açıklamalarının ardından Rasim Ozan Kütahyalı’nın FETÖ’yü öven paylaşımları ortaya çıktı
Rıdvan Dilmen’in NTV canlı yayınında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken Rasim Ozan Kütahyalı’nın FETÖ ile ilgili geçmiş yıllarda yaptığı paylaşımlar sosyal medyada tekrardan hatırlatıldı.

KAYNAK: TELE 1

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV canlı yayınında futbol gündemini sarsacak açıklamalarda bulunmuştu. Yaptığı açıklamada spor camiasındaki bazı yorumcularla birlikte Rasim Ozan Kütahyalı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Dilmen, "Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı’ya. Sen şike sürecinde FETÖ sevdalısıydın. Boşnaklara en fazla hareketi yapan insan. Biz de hatalıyız. Biz niye isyan etmedik. Şimdi Osman Gökçek'in, Melih Bey'in Beyaz TV'ye çıkıyor. Kime yazıyor? Nasıl yönetiyorlar şimdi bunlar. Galatasaray'da Dursun Bey Başkan. Fatih hocamızla o gün bugün görüşmüyoruz. Gerçekten hocamı severim. Küsüzdür, darılırız. Ama gecenin birinde evine gitsem çayımı içerim” demişti.

Dilmen’in Kütahyalı’yı eleştirdiği sözlerinin ardından Kütahyalı’nın 7 yıl önce Melih Gökçek ve Osman Gökçek hakkında attığı övgü dolu paylaşımlar tekrardan gündeme geldi.

Kütahyalı yaptığı paylaşımında, “Melih ve Osman Gökçek kadar Hocaefendi’yi sevmek konusunda duyarlı insanlar yoktur… Fitneci alçaklar sert kayaya çarptı” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

rasimm.jpg