Rıdvan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ? Hangi mevkide oynuyor

Rıdvan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ? Hangi mevkide oynuyor
Beşiktaş'ın formda oyuncularından olan Rıdvan Yılmaz, Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. 19 yaşındaki futbolcu, hayalinin siyah-beyazlı takımın hakkını verip Avrupa sahnesine çıkmak istediğini belirtirken A Milli Takım hedefinden bahsetti. Bu açıklamaların ardından Rıdvan Yılmaz'ın kariyeri merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Siyah-beyazlı takımın sol beki Rıdvan Yılmaz, Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Hayalinin Avrupa'da oynamak olduğunu vurgulayan Rıdvan, "Sakatlık olmazsa her şeyin güzel olacağını düşünüyorum. Hayalim tabii ki burada oynayıp Avrupa'ya çıkmak ama daha erken. Önce Beşiktaş'ta hakkını verip, sonra Avrupa'ya gitmek isterim." dedi.

Bu açıklamaların ardından Rıdvan Yılmaz hayatı merak konusu oldu.

RIDVAN YILMAZ KİMDİR?

 

Rıdvan Yılmaz kimdir, hangi mevkide oynuyor?

21 Mayıs 2001 doğumlu olan Rıdvan Yılmaz 1.74 boyunda ve sol bek oynuyor. Sol bek dışında sağ bek olarak da forma giyebiliyor. 

2013 yılında Beşiktaş alt yapısında futbola boşlayan Rıdvan Yılmaz sırasıyla U14, U15, U16, U17, U19 ve U21 takımında forma giydi.

Yılmaz, Beşiktaş Özkaynak düzeyinde 10 yıl geçirdi. Beşiktaş adına ilk profesyonel maçına 8 Nisan 2019 tarihinde Süper Lig'de 7-2 yendikleri Çaykur Rizespor karşısında oyunun son dakikalarında çıktı. İlk 11'de yer aldığı ilk lig maçına ise 27 Ocak 2020 tarihinde deplasmanda 2-1 yenildikleri Göztepe karşısında çıktı. 26 Haziran 2020 tarihinde Konyaspor'u 3-0 yendikleri maçta Burak Yılmaz'ın attığı golde ilk asistini yaptı.