Rıza Çalımbay: "Gradel'e verilen kart çok ağır"

Rıza Çalımbay: "Gradel'e verilen kart çok ağır"
Süper Lig'de Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Süper Lig''de Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Sivasspor''da Teknik Direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"Kadına Şiddete hayır! İyi bir kanun çıkarılmalı. Onlar şiddet yapıyorsa, onlara da şiddetli bir şekilde kanun çıkarılmalı. Çünkü neticede kadınlar, annedir. Kutsaldır. Annenin yeri çok farklıdır. İnşallah bu şiddete hep birlikte son veririz."

"Buradan puan almak kolay değil. Çok eksik geldik, o da bir dezavantajdı. Mükemmel mücadele ettik. 2 defa öne geçtik. Büyük baskı yedik. Penaltı oldu. Oyuncularımdan, mücadeleden memnunum. Son maçlarda da iyiydik. Deplasmanda da 2 gol bulduk ama beklemediğimiz anlarda goller yedik. Sıkıntımız son paslar. Onları değerlendirirsek daha iyi olabilirdi. Buradan puan iyidir."

"Yapacak bir şey yok. Bizim takımın başına gelmedik kalmadı. Hastalıklar, sakatlıklar... Marcelo sakatlıktan ötürü futbolu bıraktı. Her şeye hazır olmalıyız bu süreçti. Baya yaşadık biz yani, bir de Başakşehir. Tüm takımlardan daha fazla maç oynadı bu iki takım. Düşüşler, eksikler olacak, yapacak bir şey yok. Gradel bizim için önemli. En çok gol atan, en çok asist yapan oyuncu."

"Gradel''e verilen kart çok ağır. Kimseye bilerek basacak, tekme atacak biri değil. Sarı kartı varken hayatta yapmaz. Ya hakemin şanssızlığı ya da Gradel bilmeden vurdu."

"Tyler Boyd''un açıklamasını yeni öğrendim. Öyle söylemesi doğru değil. Ben de Beşiktaşlıyım, hiçbir zaman gizlemedim. Ancak profesyoneliz. Sorumluluklarımız var."