Rize maçında yıldızlaştı. Abdürrahim Albayrak, Diagne'nin bonservisini açıkladı

Rize maçında yıldızlaştı. Abdürrahim Albayrak, Diagne'nin bonservisini açıkladı
Galatasaray'ın bugün oynadığı Rizespor maçında 3 gol atarak takımını galibiyete taşıyan Diagne ile ilgili açıklamada bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, "Onu isteyenler de vardı ama bugün fiyatı yükseldi. Diagne artık 15 milyon Euro" diye konuştu.

Galatasaray, Süper Lig'in 10. Hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Rizespor'u 4-0 ile geçti. Maç sonucu açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, sakatlık yaşanmadığı için sevinçli olduklarını belirterek, "Her futbolcumuz yere yattığında ‘aman’ diye yerimden fırladım. Allah’a şükürler olsun ki ne bizde ne de Rizesporlu futbolcularda bir sakatlık olmadı. Bu sevindirici. Çok güzel oynadık. Geçen hafta Kayserispor maçında da güzel oynamıştık ama şans bizden yana değildi. Ama bugün daha da güzel, muhteşem oynadık. Rizespor son haftaların çok başarılı takımı. Çok iyi oynayan Rizespor karşısında bugün 4-0 gibi net bir skorla galip ayrıldık. Tüm futbolcuları ve başta Fatih hocamı tebrik ediyorum. Bu 3 puana ihtiyacımız vardı. Çaykur Rizespor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi. 

"DİAGNE ARTIK 15 MİLYON EURO"

Diagne'yi isteyen kulüpler olduğunu ve yıldız futbolcunun bonservis bedelinin yükseldiğini belirten Albayrak, şöyle konuştu: 

"Diagne bugün artık 15 milyon Euro. İsteyenler de vardı, şimdi fiyat artırdık. 3 gol atan bir santrafor. Diagne’nin bu golleri atmasına kendisi ve Galatasaray için ihtiyacımız vardı. Çok büyük bir yatırım yapmıştık. Bugün 3 gol attı, kaçırdıkları da oldu" 

Kaynak: Anadolu Ajansı