Rize'de Bülent Uygun'a güven tam

Rize'de Bülent Uygun'a güven tam
Sumidica ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Bülent Uygun'u getiren Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'a güven tam. Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, teknik direktör Bülent Uygun ile başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Rize'de Bülent Uygun'a güven tam

Süper Lig''de bir türlü istediği galibiyet serisini yakalayamayan Çaykur Rizespor''da son olarak Sumidica ile yollar ayrılmıştı. Büyük umutlarla takımın başına getirilen Sumidica ile yolların ayrılmasının ardından bir başka tecrübeli teknik adam Bülent Uygun göreve başladı.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor''un kulüp başkanı Hasan Kartal, teknik direktör Bülent Uygun ile başarılı olacaklarına inandığını söyledi.  Kartal, ligde bu sezon Sumudica dahil bütün hocalarla iyi ilişkiler içerisinde ayrıldıklarını belirtti.

Teknik ekibin belirlenmesinde yönetim kurulunun ortak karar aldığını ifade eden Kartal, son kararı yönetim kurulunun görüşlerinin ardından kendisinin verdiğini aktardı.

Bülent Uygun''un, yapılan görüşmelerde en doğru tercih olduğuna karar verdiklerini dile getiren Kartal, "Başlarken iyi niyetle başlıyoruz. Bütün hocalarla aynı niyetlerle başladık ama bu hocamız ile başarılı olacağımıza inanıyorum. Artık hoca değiştirme şansımız yok. Hiç sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Çok rahat bir yapım var. Önümüzü iyi görüyorum. Bülent hoca ile mutlu olacağımız düşüncesindeyim." diye konuştu.

Lig yarışında takıma güvendiğinin altını çizen Kartal, şöyle devam etti:

"Sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Hatayspor, Galatasaray başta olmak üzere bizim takımımız her maçtan puan alabilecek güce sahip. Ligde takımların geneline baktığınızda kimin kimi yeneceği belli değil. Bizim tek eksiğimiz var. Rizespor''daki tek eksik sporcular arasındaki tam kaynaşma. Yöneticiler arasındaki gibi sporcular arasında da tam bir kaynaşma olsa hiç sıkıntımız olmaz."

 

İlgili Haberler