Roberto Mancini'den A Milli Takım'a büyük övgü!

Roberto Mancini'den A Milli Takım'a büyük övgü!
İtalya'nın teknik direktörü Roberto Mancini, kura çekiminin ardından gruptaki rakipleri değerlendirdi. Mancini Türkiye hakkında, "İstanbul'da çok fazla arkadaşım var. Bu grup için mutluyum. İstanbul'da çalıştım, Türkiye'nin çok iyi oyuncuları var. Bu jenerasyonda genç oyunculara sahipler" ifadelerini kullandı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2020), A Milli Futbol Takımı ile A Grubu’nda yer alan İtalya’nın teknik direktörü Roberto Mancini, Türkiye ile eşleşmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Roberto Mancini, Romanya’nın başkenti Bükreş’te gerçekleştirilen EURO 2020 kura çekiminin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Kuradan dolayı çok mutluyum. İstanbul’da birçok arkadaşım var. Bu nedenle Türkiye ile aynı grupta olmaktan dolayı mutluyum." dedi.

Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde ilk kez 12 ülkenin ev sahipliği yapacağı turnuvanın formatını beğendiğini kaydeden Mancini, "Bu turnuvayı sevdim. Birçok ülke vatandaşı bu organizasyon şekliyle birlikte bu organizasyonu izleme şansı bulacak. Bu organizasyonu düzenlemediğiniz zaman birçok insan bu maçları izleyemiyor." ifadelerini kullandı.