Robin Van Persie'nin eşinden çarpıcı itiraf

Robin Van Persie'nin eşinden çarpıcı itiraf
Robin van Persie'nin eşi Bouchra, Hollandalı futbolcu ile ilgili çarpıcı bir sır verirken, Fenerbahçelilerin yüreğine su serpecek açıklamalarda da bulundu.

Bir yıldır Türkiye’de bulunan Robin van Persie’nin eşi Bouchra, çok özel açıklamalarda bulundu. Bouchara, önce İstanbul’daki yaşamlarından bahsederek şöyle konuştu:

“İstanbul’a alıştım, 1 yıldır buradayız ve çok mutluyuz. Ailecek çok mutluyuz. İstanbul büyük şehir, aradığınız her şey var burada. Türkçe biraz konuşabiliyorum ama anlayabiliyorum. Hemen hemen her konuşulanı anlıyorum ama konuşurken biraz zorlanıyorum”

“18 YAŞINDAYKEN FENERBAHÇE’YE GELMEK İSTEDİ”

Kadıköy’deki her maça gittiğini ve atmosferi çok sevdiğini anlatan Bouchra, eşi van Persie hakkında önemli bir sır verdi ve 14 yıl önceki niyeti anlattı:

“Robin 18 yaşındayken, Feyenoord’da oynadığı zaman Fenerbahçe ile karşılaştığı maçtan önce beni arayarak; “Ben burada oynamak istiyorum” dedi.

2002 yılında şampiyonlar ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşan Feyenoord’ta Kadıköy’deki maça 18 yaşındaki bir genç futbolcu olarak yedek çıkan Van Persie, oldukça heyecanlanmış ve taraftarın etkisinde kalmıştı. o günleri anlatan eşi; “Robin, Kadıköy’deki taraftarı ve heyecanı gördükten sonra ben burada oynamak istiyorum. Bir gün mutlaka buraya geleceğim dedi” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, Pereira döneminde 6 haftada 13 puan toplarken, Hollandalı teknik adam Advocaat 6 maçta 8 puan alabildi.

ÖYLE BİR SIR VERDİ Kİ…

Hollandalı yıldız hakkında önemli sırlar veren Bouchra, Fenerbahçelilerin yüreğine su serpecek açıklamalarda da bulundu.

“Robin, şu sıralar sakatlığı ve form düşüklüğü nedeniyle üzgün ama eve gelince işini dışarıda bırakıyor. Bize yansıtmıyor. O çok hırslı birisi, her zaman oynamak istiyor. Çok çalışıp yeniden formayı kapacak, takımına faydalı olacaktır. Dediğim gibi Robin çok profesyonel. O evde çocukların babası , benim eşim. İşini ise dışarıda bırakıyor. Tabii ki bazen iş de konuşuyor ama bütün niyeti daha iyi oynamak.

Robin daha önce Fenerbahçe’ye gelmek ister miydi? sorumuza karşılık ise Bouchra şu yanıtı veriyor: “Kısmet bugüneymiş. Robin Feyenoord’a gitti sonra Arsenal, sonra Manchester. Şans şimdi geldi Fenerbahçe için…”

6 hafta sonunda 10 puan kaybeden Fenerbahçe’de yönetim krize el koydu. Yöneticiler, “Galatasaray maçına kadar 4 lig karşılaşmasında 12 puan bekliyoruz” ifadeleriyle uyarılarda bulundu.

“SABREDİLİRSE FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLUR”

Van Persie’nin eşi Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına inancını şu sözlerle dile getiriyor: “Biraz sabır lazım, İnşallah bu sene şampiyonluğu kazanacağız.”