Ronaldo, ayrılıyor

Ronaldo, ayrılıyor
Real Madrid, 31 yaşına gelen Ronaldo ile yollarını ayıracak. İspanyol devi, ilgilenen kulüplere kapıyı 60 milyon Euro’dan açacak. CR7 de, kendisini isteyecek takımdan yıllık 20-25 milyon Euro talep edecek.

İngiltere’nin önde gelen spor kanallarından Sky Sports’un haberine göre Real Madridile Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, sezon sonu için yolları ayırmak konusunda el sıkıştı!

İspanya futbolunu en iyi bilen isimlerden biri olan ve genelde yazdığı iddialı haberlerdoğru çıkan Sky Sports’un İspanyol gazetecisi Guillem Balague’nin aldığı bilgiye göreReal, artık 31 yaşına gelen ve yıllık 21 milyon Euro verdiği Ronaldo’yu göndermek istiyor.

2018’de sözleşmesi sona erecek olan CR7’den para kazanarak ayrılmayı planlayan Los Galacticos’un, tecrübeli futbolcuyu bu konuda ikna ettiği bildirildi. Ancak haberde, her iki tarafın da şartları olduğu vurgulandı.

PSG VE UNITED DEVREDE

Ronaldo, kendisine gelecek teklifin senelik 20-25 milyon Euro olmasını istiyor. Real de, bu yaz gelecek bir teklifin 60 milyon Euro’dan aşağı olmamasını şart koşuyor. Portekizli süperstara ve İspanyol devine de şu an bu parayı verebilecek iki kulübün, PSG ve eski kulübü Manchester United olduğu konuşuluyor.