Ronaldo'nun transfer maliyeti açıklandı

Ronaldo'nun transfer maliyeti açıklandı
İtalyan ekibi Juventus, takımdan ayrılarak İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın yolunu tutan Cristiano Ronaldo'ya veda etti. Torino ekibi, yıldız oyuncunun transfer maliyetini de açıkladı.

NTV Spor''da yer alan habere göre, Juventus, Manchester United''a transfer olan Cristiano Ronaldo''nun transfer detaylarını açıkladı.

15 MİLYON EURO BONSERVİS

Juventus''un yaptığı açıklamaya göre; Manchester United için 5 yıllık ödeme planıyla 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bunun yanında performansa dayalı 8 milyon euro''luk bonus maddesi de bulunuyor.

TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLANDI

İtalyan ekibi yayınladığı mesajla Ronaldo''ya verdiği katkı için teşekkür etti. Ronaldo, Temmuz 2018''de 117 milyon euro karşılığında Real Madrid''den Juventus''a transfer olmuştu.

Veda sonrası, Premier Lig devi Manchester United, Cristiano Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Cristiano Ronaldo transferinin ardından "Manchester United''ın her zaman kalbimde özel bir yeri var. Aldığım tüm mesajlar beni çok etkiledi. Old Trafford''da dolu bir stadyumun önünde oynamak ve tüm taraftarları tekrar görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım başarılı bir sezon geçiririz." açıklamasını yaptı.

Eski takım arkadaşının teknik direktörü olacak Ole Gunnar Solskjaer ise "Ronaldo''nun dönüşü, bu kulübün benzersiz cazibesini gösteriyor ve her şeyin başladığı yere döndüğü için kesinlikle çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler