Rus polisi FOX Haber'in canlı yayınına müdahale etti!

Rus polisi FOX Haber'in canlı yayınına müdahale etti!
Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında haber ekibinin Moskova'dan yaptığı canlı yayına Rus polisi, kameranın önüne geçerek engel oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rusya'da yapacağı görüşmeyi takip eden FOX Haber Ankara Temsilcisi Tülay Ünal Öçten zor anlar yaşadı. İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına bağlanan Öçten'e rus polisi engel oldu.

MedyaFaresi'nin haberine göre, Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Tülay Ünal Öçten, Rus polisinin kameranın önüne geçerek müdahale etmesi nedeniyle canlı yayını bitirmek zorunda kaldı.

Tülay Ünal Öçten, canlı yayındaki zor anlara rağmen son ana kadar Küçükkaya'ya tarihi görüşme öncesi yaşananları anlatmaya devam etti. Ancak, Rus polisi Tülay Ünal Öçten konuşurken kameranın önüne geçti.

RUS POLİSİ CANLI YAYINI ENGELLEDİ

Öçten'in Küçükkaya'ya son olarak, "Yayınımızı bitirelim, çünkü bizim için gün uzun, daha sonra da yayın yapmak istiyoruz" dediği duyuldu.

İsmail Küçükkaya ise yayının ardından, "Ne kadar güçlü olursanız olun, petrolünüz olsun, doğalgazınız olsun asıl önemli olan ne kadar demokrasinizin güçlü olduğudur" diyerek Rus polisine tepki gösterdi.