Ryan Babel'den kafa karıştıran açıklama

Ryan Babel'den kafa karıştıran açıklama
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtilen Hollandalı yıldız Ryan Babel, son yapığı açıklamalarla kafa karıştırdı.

Son olarak Premier Lig ekiplerinden Fulham'da forma giyen Hollandalı yıldız Ryan Babel'in adı Galatasaray ile anılıyordu. 32 yaşındaki yıldız futbolcu son yaptığı açıklamada Hollada'ya dönebileceğinin sinyalini verdi.

Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılarak Fulham'ın yolunu tutan ve takımın küme düşmesi sonrası İngiliz ekibine veda eden Ryan Babel'in Galatasaray'a transferi büyük ölçüde bitmiş gibi görünüyordu. Yıldız ismin Instagram'dan yaptığı "1+1" paylaşımı ve Sarı Kırmızılılar'ın şampiyonluk kutlamalarını seyretmesinin ardından taraftarlar resmi açıklama için geri sayıma geçerken bugün Hollanda'dan gelen son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü.

Hollandalı gazeteci Simon Zijlemans, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ryan Babel'in Galatasaray'a transferi henüz kesin değil. Oyuncu, şu an bir Hollanda kulübüyle görüşme hâlinde ve Eredivisie Ligi'ne dönmeye sıcak bakıyor. Bu kulübün hangisi olduğuna yönelik de yalnızca bir ihtimal var, değil mi?" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, 32 yaşındaki futbolcunun altyapısından yetiştiği Ajax'a dönebileceği şeklinde yorumlandı.