Ryan Babel’e Galatasaray talip oldu

Ryan Babel’e Galatasaray talip oldu
Beşiktaş’ta son dönemde yönetimle yaşadığı krizle gündeme gelen Babel ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan golcü oyuncuya Galatasaray’ın talip olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta son dönemde krizin adı olan Babel'e Galatasaray'dan teklif geldiği ve futbolcunun menajerinin bu teklifi kullanarak Beşiktaş'la pazarlık yapmaya çalıştığı öğrenildi.

 Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel için Galatasaray'ın devreye girdiği ortaya çıktı. Ryan Donk'un da menajerine olan Winnie Haatrecht ile bir görüşme gerçekleştiren Sarı-Kırmızılı yönetim Hollandalı yıldıza kafa karıştırıcı bir teklifte bulundu. Galatasaray yönetimi Terim'le yapılan görüşmenin ardından Babel'e imza parası ve 2+1 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

Menajer Winnie Haatrech'ın bir süredir Birleşik Arap Emelikleri'nden bazı kulüplerle temas halinde olduğu bilinirken yine de Galatasaray'ın teklifine olumlu yaklaştığı ve Sarı-Kırmızılılar'dan süre istediği öğrenildi.

EREN DÖNEMİ BİTİYOR

Galatasaray'da beklentilerin gerisinde kalan Eren Derdiyok'un bileti kesildi. Oyuncunun sürekli yaşadığı sakatlıklar ve düşük performansı nedeniyle verimli olamaması yüzünden bu kararın alındığı belirtiliyor.

KANON İZLENDİ

Ocak ayı transferleri için düğmeye basan Galatasaray, stoperde düşündüğü Wilfried Kanon'u canlı izledi. Sarı-kırmızılı kulüp, dün Ajax'ın Den Haag'ı 5-1 yendiği maçta Kanon'u izledi. İspanya'dan Villarreal, Real Betis ve Eibar'ın da Fildişili stoperle ilgilendiği öğrenildi.

İlgili Haberler