S.Arabistan:"Kaşıkçı konsolosluktaki arbedede öldü"

S.Arabistan:"Kaşıkçı konsolosluktaki arbedede öldü"
Suudi Arabistan devlet televizyonu, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldüğünü doğruladı Kaşıkçı'nın konsolosluk içinde çıkan arbede de hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk içinde yaşanan arbede neticesinde öldüğünü duyurdu. Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümünde parmağı olan herkesten hesap sorulacağını ve adalete teslim edileceğini aktardı.

18 SUUDİ VATANDAŞ TUTUKLANDI

Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Konsolosluğu'nda hayatını kaybetmesiyle ilişkili  Veliaht Prens'e yakın 18 Suudi vatandaşının görevden alındığını ve tutuklandığını açıkladı.

GENEL İSTİHBARAT BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI

AA'nın aktardığına göre, Suudi Arabistan'da yayımlanan kraliyet kararnamesiyle, Suudi Arabistan Genel İstihbarat Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri görevden alındı.

Suudi Arabistan Genel İstihbarat Başkanlığı'nın yeniden yapılandırılması için bakanlık komitesi kurulması kararlaştırıldı.

PRENS SELMAN DA KURULACAK BAKANLIK KOMİTESİNDE OLACAK

Suudi Arabistan Genel İstihbarat Başkanlığının yeniden yapılandırılması için kurulacak bakanlık komitesinin başında Prens Muhammed bin Selman olacak.

İlgili Haberler