Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Erdoğan'a sitem etti kime güveneceğiz dedi

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Erdoğan'a sitem etti kime güveneceğiz dedi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılara sessiz kalmasını eleştirdi. Karamollaoğlu, "Cumhurbaşkanı sessiz, biz kime güveneceğiz?" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na yönelik saldırılara tepki gösterdi.
Haftalık basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saldırılara yönelik bir açıklama yapmamasına dikkat çeken Karamollaoğlu, "Muhalif bir partinin bir mensubu hastanelik ediliyor Cumhurbaşkanı sessiz, biz kime güveneceğiz?" diye sordu. 
Karamollaoğlu, "Bu noktada bizi en çok şaşırtan hususlardan birisi de Cumhurbaşkanı’nın sessizliğidir.  Muhalif bir partinin bir mensubu darp edilip, hastanelik ediliyor Sn. Cumhurbaşkanı sessiz. Biz kime güveneceğiz kimden yardım isteyeceğiz. Kim bu saldırıların önüne geçecek. Efendim, 'Elbette bu muameleyi hak etmiştir' mantığı varsa o zaman bu Türkiye’nin problemlerinin çözemez tam tersine sorunları daha da arttırır. Bu saldırılar karşısında yetkililer sessiz kalamaz, kalmamalıdır." düşüncesini dile getirdi.