Saadet Partisi'nden amirallere destek

Saadet Partisi'nden amirallere destek
Cübbeli ve sarıklı amiral ile Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nden çıkılmasına yönelik tartışmalara yönelik 103 emekli amiralin yayınladığı bildiriye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan destek geldi. Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önemli meselelerinin bütün toplumsal kesimler tarafından konuşulması ve tartışılmasının faydalı olduğunu, meseleler tartışılırken meselenin özüne odaklanılması gerektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Türkiye''nin önemli meselelerinin bütün toplumsal kesimler tarafından konuşulması ve tartışılmasının faydalı olduğunu, meseleler tartışılırken meselenin özüne odaklanılması gerektiğini söyledi.

“DÜŞÜNCE VE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ ÖNEMLİDİR”

Karamollaoğlu, “Toplumsal hafızalardaki travmaları, geçmiş kötü tecrübeleri hatırlatacak iletişim metotları toplumsal kutuplaşmaya hizmet edecektir. Düşünce ve ifade özgürlüğü önemlidir. Sorumluluk sahibi herkes sorunlara odaklanmalı, toplumu kutuplaştıracak davranış kalıpları ile sorunların konuşulmasını engellememelidir” dedi.

İlgili Haberler