Saadet Partisi Cübbeli Ahmet'e din dersi verdi

Saadet Partisi Cübbeli Ahmet'e din dersi verdi
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün seçim anketlerine yönelik sözlerine Saadet Partisi’nden tepki gelmiş, parti sözcüsü Birol Aydın, “Bu kadar gereksiz açıklamalar, hiçbir insanımız tarafından makul karşılanamaz” diye konuşmuştu. Saadet Partisi ve Cübbeli Ahmet geriliminde bugün yeni bir gelişme yaşandı. Suç örgütü lideri Sedat Peker’in ifşa ettiği Gazeteci Hadi Özışık, Cübbeli Ahmet için video hazırladı. Cübbeli Ahmet söz konusu videoyu kendi hesabından paylaştı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile Saadet Partisi arasındaki kavga yeniden alevlendi. Daha önce Cübbeli Ahmet’in seçim anketleri hakkında bir YouTube kanalında yaptığı açıklamalara cevap veren Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın "İnsanlarımız okusunlar. Süleyman Peygamberle bir güvercin arasında hikaye vardır. Hikayenin sonunda bir avcının kendisine yapmış olduğu eziyetin karşılığında kısas olarak güvercin der ki; ''Cübbesini çıkarırsa, bir daha başkasını aldatamaz, inandıramaz''. Bu kadar gereksiz ve bu kadar lüzumsuz açıklamalar, şüphesiz hiçbir insanımız tarafından makbul ve makul karşılanamaz." ifadelerini kullanmıştı.

Cübbeli Ahmet, Sedat Peker''le yaptığı görüntülü görüşmenin yayınlanmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından suç duyurusunda bulunulan Hadi Özışık''ın Youtube videosunu paylaştı. Hadi Özışık''ın kendisini övdüğü videoyu paylaşan Cübbeli Ahmet, "Saadet Partisi''nin ve Temel Karamollaoğlu''nun ne kadar dinsizlerle iç içe olduğunu ve onları desteklediğini delilleriyle görmek istiyorsanız bu videoyu mutlaka izleyin ve izletin." dedi.

İlgili Haberler