Saadet Partisi'nden Erbakan'a ittifak cevabı

Saadet Partisi'nden Erbakan'a ittifak cevabı
KRT'ye konuk olan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, CHP'ye dinsiz parti diyerek Saadet'in CHP ile yaptığı ittifakı eleştiren Fatih Erbakan'a da yanıt verdi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sevim, AKP'li yöneticilerin Saadet Partisi 'ne oy vereceklerini kendilerine söylediklerini aktardı. Sevim, CHP 'ye dinsiz parti diyerek Saadet'in CHP ile yaptığı ittifakı eleştiren Fatih Erbakan 'a da yanıt verdi.

KRT'de Çağlar Cilara'nın sunduğu Haber Merkezi programına konuk olan Saadet Partisi İstanbul İl BaşkanıAbdullah Sevim , "Bizzat Ak Parti'nin yönetiminde olan insanlardan bizim arkadaşlarımıza Saadet Partisi 'ne oy vereceğim diyenler var" dedi.

Saadet Partili Sevim'in açıklamaları şöyle:

 "(Fatih Erbakan) CHP 'nin dinsiz olduğuna nasıl karar veriyor? Müslüman olup olmadığı bizi ilgilendirmez. Çok büyük bir ayıp. Camide yanımıza bir CHP 'li gelince saf mı değiştiriyor? Fatih Erbakan etrafındaki üç beş genç arkadaşla büyük bir hayal peşinde. Vakıf oyuncağı yetmedi yeni bir oyuncak arıyorlar. Milli Görüş camiasında partisinin bir karşılığı olmaz. Erbakan Hoca, Milli Görüş hareketinin tek bir partisi var o da Saadet Partisi 'dir, Saadet Partisi dışında bir başkası çıkar biz de Milli Görüş partisiyiz derse palyaçoluk yapıyor olacaktır demişti."

İlgili Haberler