Saadet'ten AKP'ye: "FETÖ'nün siyasi ayağı olduğunuzun ispatıdır"

Saadet'ten AKP'ye: "FETÖ'nün siyasi ayağı olduğunuzun ispatıdır"
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılmasını istemeyen AKP'ye tepki gösterdi.

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, FETÖ'nün siyasi ayağının ‘bizzat AKP’nin kendisi’ olduğunu söylemişti.

Twitter’dan yaptığı açıklamada, “15 Temmuz’la alakalı şu soruyu sormak istiyorum” diye başlayan Saadet lideri Karamollaoğlu, “Darbeyi organize edenler nerede, bu işin siyasi ayağı nerede? Üç yıldır biz bu soruya cevap alamıyoruz. AK Parti kendi içini temizleyemediği için dikkatleri başka tarafa çekmekte ve masum insanların canını yakmakta ne yazık ki hiç çekinmiyor.” demişti.

İktidarın bu soruya ısrarla yanıt vermediğini belirten Karamollaoğlu, “Darbeye iştirak ettiğini iddia ettikleri terziye kadar gidip buluyorlar, fakat işin siyasi ayağını bir türlü bulamıyorlar. Olan yine gariban, kimsesi olmayan insanlara oluyor” ifadelerini kullanmıştı.

KARADUMAN'DAN ÖMER ÇELİK'E TEPKİ

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun FETÖ'nün siyasi ayağı AKP’dir" açıklamasını eleştirdi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in Karamollaoğlu'na yönelik sözlerine ise Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'dan tepki geldi.

FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılmasını istemeyen AKP'ye tepki gösteren Karaduman, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Ömer Çelik, partinizin FETÖ’nün siyasi ayağı olmadığını savunmanız sadece bir iddiadır, 'FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılmasını reddetmeniz' ise ispattır"

İşte Karaduman'ın Çelik'e Twitter'dan verdiği o yanıt:

celikkk.png

İlgili Haberler