Saba Tümer bikinili pozunu paylaştı. Survivor Mert Öcal yorumuyla dikkat çekti. Yeni bir aşk mı doğuyor

Saba Tümer bikinili pozunu paylaştı. Survivor Mert Öcal yorumuyla dikkat çekti. Yeni bir aşk mı doğuyor
Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ve tatiline devam eden kahkahalarıyla ünlü sunucu Saba Tümer, sosyal medya hesabından siyah bikinisiyle paylaşımda bulundu. Tümer’in bu paylaşımına ilk yorum yapanlardan birisi de bir kısa bir süre önce tanıştığı Survivor Mert Öcal’dan dikkat çeken bir yorumda bulundu. Öcal’ın yorumu ikili arasında 'yeni bir aşk mı doğuyor' sorularını akıllara getirdi.

Ünlü sunucu Saba Tümer pandeminin büyük bir kısmını evinde geçirmiş ve ardından da tatil için yola çıkmıştı. Uzun bir süredir tatilde olan Saba Tümer’in yaz tatili bitmek bilmiyor. Ekranlardan uzak kalan ortalıkta pek görünmeyen Saba Tümer sosyal medya hesabından bikinili pozuyla yaptığı paylaşım hayranlarının beğenisini topladı.

yenicag-saba-tumer1.jpg

SEREN SERENGİL'DE TEPKİSİZ KALMADI

Seren Serengil ünlü sunucunun paylaşımına "Hepsi senin mi" yorumunda bulundu. Saba Tümer'in "yaz hiç bitmez" notuyla paylaştığı poza Suvivor yarışmacısı Mert Öcal da tepkisiz kalmadı.

yenicag-mert-ocal.jpg

MERT ÖCAL'IN YORUMU OLAY OLDU

Mert Öcal bu seksi paylaşıma "Acılara yürüyorum korkmuyorum" notunu düşünce dikkat çekti. Ünlü sunucunun fotoğrafının altına Öcal'ın fanları da yorum yağdırdı. Saba Tümer ise bu yoruma gülerek yanıt verdi. Öcal ve Tümer daha önce Acun Ilıcalı aracılığıyla bir araya gelmiş ve Tümer yakışıklı yarışmacıya hayranlığını dile getirmişti.

yenicag-saba-tumer6.jpg

“GÜZELLİĞİ DAHA FAZLA GÖREBİLDİK ORADA”

Saba Tümer kendisine sorulan "Mert Öcal hakkında ne düşünüyorsun, Mert'e yazık oldu diyorlar" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Çok doğru çünkü çok erken elendi; bu kadar güzelliği daha fazla görebilirdik orada. Ben Mert'in orada olduğu bilseydim ben da katılırdım yarışmaya..."

(Kaynak: mynet)