Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’i çılgına çeviren yorum

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’i çılgına çeviren yorum
Eşi Sinan Güleryüz ile kız bebek bekleyen 7,5 aylık hamile oyuncu Özge Özder, sosyal medya hesabından yayınladığı kareye gelen bir yoruma tepki gösterdi.

Medya Tava’da yer alan habere göre, Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterini canlandıran Özge Özder, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Kız bebeğe hamile olan Özge Özder, kendisine sosyal medyadan yapılan yoruma isyan etti.
Eşi Sinan Güleryüz'le çekildiği hamilelik fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan oyuncuya bir kullanıcı sosyal medyadan "O kadar saçma ki! Dizide, kıyafetlerle hamileliğini saklayacak oyuncu kalmaı?" yorumunda bulundu.
Bunun üzerine Özge Özder "Nasıl göründüğüm hep hemcinslerime dert. Erkeklerden negatif yorum gelmez. Hayatım kadının kadına öfkesi, hıncı, düşmanlığı ile geçti. Çok bilmişlik içeren hemcinslerimi hayatımdan ayıkladım. Şikâyetinizi yapım şirketine iletin. İşten çıkayım bu pandemide. Siz de rahat edin, göz zevkiniz de. Gerçi kadrosuna aldıkları bir kadını hamile kaldı diye işsiz bırakacak insanlarla çalışmıyorum çok şükür" diye cevap verdi.
11-wevt.jpg
ozge-ozder-y5as-qbpr.jpg

İlgili Haberler