Tantan Peker'in  bilgi kaynağını açıkladı Peker’den cevap gecikmedi

Tantan Peker'in  bilgi kaynağını açıkladı Peker’den cevap gecikmedi
Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Yeniçağ TV’de Sedat Peker’in bilgi kaynağının ne olduğunu açıklamış ve gündem yaratmıştı.

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker bu açıklamaya sosyal medya hesabından cevap verdi.

Peker paylaşımında “Kıymetli büyüğüm Sayın Sadettin Tantan, sizi her ne kadar yüz yüze tanımamış olsam da bütün Adapazarlılar, Kafkas asıllılar gibi çocukluğumdan beri hayranlık duyar, saygı beslerim. Yorumunuz doğrudur. Sizleri tanımasa da sizin ekolünüzden yetişmiş, devletin içerisindeki namuslu görevlilerden ses kayıtları, Whatsapp yazışmaları ve resmi evraklar şahsıma ulaştırılmıştır. Kafkas kültüründe uğradığı haksızlık karşısında mücadele için bir yemin eden ve ölene kadar bu sözden dönmeyen savaşçıya “Abrek” ismi verilir. Söz namus.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Yeniçağ TV’de Emre Kulcanay’ın sorularını yanıtlayan Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuş, suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in gerek videolarında gerekse Twitter hesabında gündeme getirdiği iddiaları değerlendiren Tantan, Peker’in bilgi kaynağını da açıklamıştı.

Peker’e bilgilerin, devlet aklına sahip insanların bunları açığa çıkarmak adına gönderdiğini söyleyen Tandan, şöyle konuşmuştu.

“Devletin kendi içinde de artık, oradaki devlet aklına sahip olan namuslu, düzgün insanların da bir şekilde bunu açığa çıkarmak suretiyle halkı bilinçlendirme, bir şekilde açılım sağlanıyor.
Bu toplumun uyanmasına katkı sağlıyor. Şu anda tek kişi mahkemeleri çalıştırdığı takdirde kendileri de aynı suç örgütü içinde çıkacaktı.
Temizliğini temizleyemeyen bir devlet var. Bizi dinleyen vatandaşlar bilsin ki bütün bu arşiv bilgiler süreç içerisinde devletin hem aklındadır hem de yazılıdır. Türk geleneği örf adetinde her şey yazılır çizilir.
Bu iktidar ortadan kaldırırım dese de bir yer de depodadır.
Bunlar açıldığı takdirde bu suçu işleyenler, buradan para kazananlar hepsi açığa çıkar.”


 

İlgili Haberler