Sadettin Tantan'dan MHP'ye sert gönderme

Sadettin Tantan'dan MHP'ye sert gönderme
Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'dan, kendisine ağır ifadelerle yüklenen MHP'li İzzet Ulvi Yönter'i işaret ederek, "Milliyetçilik şuurundan yoksun olanlara cevap vermeye değmez. Arşivlere girildiğinde arşivler yalan söylemez" dedi.

YENİÇAĞ TV''de yaptığı açıklamada MHP''ye eleştiriler yönelten Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin Tantan, "Yani siz insanlardan oy aldınız, insanları, milleti tehdit edemezsiniz. Size öyle bir yetki verilmedi. Çıkın, geçmişten bugüne kadar ki, söylemler ve davranışlarınıza geri dönün. Neden geçmişte farklı konuşuyordunuz, şimdi niçin faklı konuşan bir yapı içerisinde olduğunuzu millete anlatmanız gerekiyor. Milliyetçi kimliği kullanarak, milliyetçi kimliğin içini boşaltamazsınız, böyle bir yetkiniz yok. Milliyetçi kimlik sadece bir partiye ait bir kimlik değil" dedi.

HEDEF GÖSTERMESİYLE ÜNLÜ

Habertürk televizyonu spikerlerinden gazeteci Ebru Baki''yi hedef göstermesiyle ünlenen MHP''li İzzet Ulvi Yönter, bu kez Tantan''ı hedef aldı.

Yönter, Tantan''ın yaptığı açıklamalara, kişisel Twitter hesabından, "Tantan, tantana yapmış! Genel Başkanımızın milleti tehdit ettiğini ispat etmezse haysiyetsizdir! Tantan kim oluyor da Genel Başkanımız''dan hesap sormaya kalkıyor? Milliyetçiliği ağzına alan adama bakın hele, ne fikri var ne de kirli ifadelerini teyit edecek itibarlı bir mazisi..." diye yanıt verdi.

ARŞİVLER YALAN SÖYLEMEZ

Tantan, sosyal medya hesabından Yönter''i etiketleyerek, "Milliyetçilik şuurundan yoksun olanlara cevap vermeye değmez. Arşivlere girildiğinde arşivler yalan söylemez" dedi.