Sedat Peker Doğu Perinçek kavgasına Şafak Türküsünün şairi Nevzat Çelik de karıştı

Sedat Peker Doğu Perinçek kavgasına Şafak Türküsünün şairi Nevzat Çelik de karıştı
Şafak Türküsü’nün söz yazarı Nevzat Çelik, Sedat Peker ve Doğu Perinçek arasındaki tartışmalara dahil oldu. Çelik, Perinçek’in aleyhine bir paylaşım yaptı.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve şu an yurt dışında bulunan Sedat Peker ve Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek arasında çeşitli iddialarla tartışmalar yaşandı. Peker’in İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar’a ilişkin iddialarına Perinçek “Onun bugün Amerikan emperyalizmine, bugün FETÖ''ye, PKK''ya tavırlı olmasıyla ilgili ve ondan dolayı hedef alınıyor. Hedef alanlar da sicilleri bozuk adamlar. O nedenle ben Mehmet Ağar''ı savunuyorum ve kefilim. Onun Türkiye''ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım” dedi.

NEVZAT ÇELİK’TEN PERİNÇEK PAYLAŞIMI

Şafak Türküsü’nün söz yazarı Nevzat Çelik, sosyal medya hesabından Perinçek ve Peker arasında yaşanan tartışmalara dair bir paylaşım yaptı.

Çelik, Perinçek’in “Mehmet Ağar''a kefilim. Hedef alanların sicilleri bozuk” sözlerine tepki göstererek “Yarım yüz yıldan fazla bir zamandır ne çok kişi Perinçek''i solcu sandı! Duruma bakın. Yazık bu ülkeye!” dedi.

Çelik, paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Doğu Perinçek: "Mehmet Ağar''a kefilim. Hedef alanların sicilleri bozuk." Hedef aldığı kişi Sedat Peker!

Yarım yüz yıldan fazla bir zamandır ne çok kişi Perinçek''i solcu sandı!

Duruma bakın. Yazık bu ülkeye!

NE OLMUŞTU?

Son 1 yılı aşkın süredir gündemden düşmeyen Sedat Peker iddiaları arasında Mehmet Ağar’ın da adı geçmişti.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada katıldığı bir programa katılan Perinçek, Peker’in FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen ile arasında bağlantı olduğunu söylemişti.

Peker, Perinçek''e "Çakma Doğu" diye seslenerek "Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. Fethullah Gülen’e bir kere selamımı yayınlarsan ben şerefsizim" demişti.

Perinçek, Şaban Sevinç''in YouTube kanalında yaptığı yayında kendisinin Mehmet Ağar ile ilgili olarak, "Vatansever ve sicili de kahramanlıklarla dolu" sözlerini hatırlatması üzerine, "Sayın Mehmet Ağar geçmişte aslanlar gibi PKK''yla mücadele etmiş, FETÖ''yle mücadele etmiş, bugünkü duruşu da milli olan ve emniyette de hep başarılı sicili olan bir devlet adamıdır" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler