Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı, korona aşısı ücretli mi olacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı, korona aşısı ücretli mi olacak?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs aşısında ilk anlaşmayı sağladıklarını, sağlık çalışanlarından başlayarak aşıyı bedelsiz olarak yapmaya başlayacaklarını ifade etti. “Devletimiz vatandaşının yanındadır” diyen Koca, “Bu aşıyı yaparken biz vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret asla almayacağız” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korona virüs aşısında ilk anlaşmayı yaptıklarını belirtirken bedelsiz olarak sağlık çalışanlarından başlayarak kademeli olarak aşı yapmayı planladıklarını ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “COVID-19 aşısı ile ilgili ilk anlaşmaları yaptık. Alternatif üreticilerle de görüşmelerimiz devam ediyor. Daha önce de açıkladığım gibi BEDELSİZ olarak, sağlık çalışanlarımızdan başlayarak, kademeli bir şekilde aşı yapmayı planlıyoruz. Devletimiz vatandaşının yanındadır” ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca, paylaşımına, “Bu aşıyı yaparken biz vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret asla almayacağız” ifadelerini kullandığı videoyu da paylaştı.