Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulunan Cem Yılmaz'a Ekrem İmamoğlu'dan büyük destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulunan Cem Yılmaz'a Ekrem İmamoğlu'dan büyük destek
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sağlık çalışanlarına destek çağrısında bulunan Cem Yılmaz'a Ekrem İmamoğlu'ndan destek geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sağlık çalışanları için organizasyon düzenlenmesi halinde ücretsiz sahneye çıkabileceğini söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık çalışanları için organizasyon düzenlenmesi halinde ücretsiz sahneye çıkabileceğini söyleyen ünlü komedyen Cem Yılmaz'a "Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnemiz sağlık çalışanları ile buluşmanız için hizmetinizde" diyerek destek verdi.

Korona virüs salgını nedeniyle zor şartlarda çalışan sağlık çalışanları için bir organizasyon düzenlenmesi halinde ücretsiz sahne alacağını açıklayan Cem Yılmaz'ın çağrısına bir destek de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

ekrem-010.jpg

CEM YILMAZ'DAN EKREM İMAMOĞLU'NA JET YANIT
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun desteğine teşekkür ederek cevap verdi. 
Cem Yılmaz, "Sayin baskana cok tesekkur edlyorum .Bu guzel, birlestirici tavra ortak olmaktan cok mutluyum. Ankara ile gorusup hizla organize oluruz ..Diger sehirlemizle ilgili de saglıkçılarımız “bize gelmezler” demesin .Elimden geleni en iyi sekilde yapacagim. Sagolun" ifadelerini kullandı.

cem2-003.jpg