Sağlık Bakanı uyarısına rağmen sen de mi be Müge, biz sana virüs geçer diye korkuyoruz

Sağlık Bakanı uyarısına rağmen sen de mi be Müge, biz sana virüs geçer diye korkuyoruz
Normalleşme süreciyle beraber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sürekli maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşları uyarırken Müge Anlı’nın reyting rekortmeni programında maske ve mesafe kuralına uyulmaması sosyal medyada tepki çekti.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ- ÖZEL HABER

Korona virüsle mücadele kapsamında normalleşme sürecine geçilirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerek sosyal medya hesabından gerekse bilim kurulu toplantıları sonrası sosyal mesafe, maske ve hijyen uyarısını tekrarlıyor.

Son olarak İstanbul, Ankara ve Bursa’da kapalı alanlar dışında, açık alanlarda da maske takma zorunluluğunun getirilmesiyle beraber toplam 48 şehirde maske takma zorunluluğu getirilirdi.

NE MASKE NE MESAFE

Korona virüs salgını sonrası 1 Haziran’da tekrar sevenleriyle kavuşan Müge Anlı’nın ilk programındaki korona virüs önlemleri ve sarılma bantı çok konuşulmuştu. Ancak geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde konukların, Psikolog Arif Verimli’nin, Avukat Rahmi Özkan’ın ve Adli Tıp Uzmanı Mehmet Şevki Sözen’in maske ve mesafe kuralına uymaması sosyal medyada tepkiyle karşılandı.  

İşte o paylaşımlardan bazıları:

muge-tepki-maske.jpgmuge-anli-kufur.jpgmuge-anli-maske-tepki.jpgmuge-maskesiz-program-tepkisi.jpgmuge-maske.jpg

muge-anli-kalabalik-004.jpgmuge-anli-maske-yok-002.jpg

 

İlgili Haberler