Sağlıkçılar ve polisler çatışmanın ortasında kaldı! Mermiler kafalarının üzerinden geçti

Sağlıkçılar ve polisler çatışmanın ortasında kaldı! Mermiler kafalarının üzerinden geçti
Diyarbakır’da husumetli iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden polis ekipleri ve aynı bölgeden bir hastayı almak için geçen 112 sağlık ekipleri çatışmanın ortasında kaldı. Saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Polis ekiplerinin havaya ateş açmasıyla ara sokaklara kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi 406 ve 408’inci sokakların kesiştiği noktada husumetli iki grup arasında yaşanan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. 

Polisleri gören gruplardan biri olay yerinden ayrıldı. Bağlar ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerine geldiği sırada, ara sokaklardan ateş açıldı. Polislerle olay yerine yakın bir adresten hasta almaya gelen 112 sağlık ekipleri çatışmanın ortasında kaldı.

Kurşun sesleri üzerine sağlıkçılar ambulanstan inerken polisler de silahlarını havaya doğru ateşledi. Ateş edenler kayıplara karışırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. 

Çatışmanın yaşandığı sokak polis ekiplerince giriş- çıkışlara kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerince bölgede çalışma başlattı. 

diyarbakirda-polis-ve-saglik-ekipleri-catismanin-ortasinda-kaldi-7450-dhaphoto3.jpgdiyarbakirda-polis-ve-saglik-ekipleri-catismanin-ortasinda-kaldi-7450-dhaphoto2.jpgdiyarbakirda-polis-ve-saglik-ekipleri-catismanin-ortasinda-kaldi-7450-dhaphoto1.jpg