Şahan Gökbakar aldığı şok kararı açıkladı. Takipçileri durdurmaya çalışıyor

Şahan Gökbakar aldığı şok kararı açıkladı. Takipçileri durdurmaya çalışıyor
İktidara yönelik eleştirileriyle dikkat çeken oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından 2022 yılı için aldığı kararı açıkladı.

Toplumsal olaylara duyarlılığı ve sosyal medyayı aktif kullanmasıyla bilinen Şahan Gökbakar''dan yeni bir paylaşım geldi. Gökbakar, 2022 yılına dair bazı yeni kararlar aldığını açıkladı.

2022''DE ALDIĞI KARARI AÇIKLADI

Yeni kararlar aldığını açıklayan Gökbakar, "''Ne şiş yansın ne kebap''cılar, artık sizin ''dürümünüzden'' yemeyeceğim. Midem yanıyor sonra sabaha kadar..." ifadelerini kullandı.

Öte yandan gazeteci Uğur Dündar, Gökbakar’ın paylaşımına yorumda bulundu. Dündar “Bunu Uğur Ağabeyin programına da konuk olacağım şeklinde de yorumlayabilir miyim değerli kardeşim?” dedi.

ZAMLARA ŞARKILI GÖNDERME YAPMIŞTI

Komedyen Şahan Gökbakar, yeni yılda peş peşe gelen zamlara şarkılı göndermede bulunarak tepki göstermişti. Gökbakar, şarkıcı Berkay''ın ''Gel Gel'' şarkısını zamlara uyarlamıştı.

Sosyal medya hesabından "Berkay Şahin bu şarkı bundan sonra böyle kardeşim, zam zam zam" şeklinde bir not paylaştı. Gökbakar şarkının sözlerini şöyle değiştirdi: "Zam, zam, zam çok kötü geldi, Zam, zam, zam kol gibi geldi..." komedyenin bu paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı.

İlgili Haberler