Şahan Gökbakar’dan Erdoğan'a gönderme

Şahan Gökbakar’dan Erdoğan'a gönderme
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fox TV sunucusu Fatih Portakal hakkındaki sözlerinden sonra komedyen Şahan Gökbakar’dan da bir gönderme geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Gökbakar, “"Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazeteci Fatih Portakal'a ilişkin sözlerinin ardından komedyen Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken paylaşımlar geldi. Gökbakar, bir portakal fotoğrafı paylaşarak "Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse" dedi.

Sosyal medya hesabından portakal fotoğrafı paylaşan Şahan Gökbakar, "Portakalın faydaları saymakla bitmez…Özellikle su soğuk günlerde bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirir ve vücudumuzu mikroplara karşı korur. Zengin bir vitamin kaynağıdır…Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse… Not: Ferda Anil Yarkin in şarkısını küçükken "ah neredeysen he portakal, bunaldım hatta he portakal" diye söylerdim o aklıma geldi" diye yazdı.

sahan.png

Gökbakar, Fatih Portakal'ı akıllara getiren paylaşımın ardından ise çilek, ceviz ve kivi gibi meyvelerin de fotoğraflarını paylaşarak benzer yorumlar da bulundu.

Erdoğan, dün yaptığı konuşmada gazeteci Fatih Portakal'la ilgili olarak "Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa çağırıyor" demişti.

İlgili Haberler