İmamoğlu'na bir tepki de Şahan Gökbakar'dan ''Komedi filminde olur bu''

İmamoğlu'na bir tepki de Şahan Gökbakar'dan ''Komedi filminde olur bu''
İstanbul'un birçok bölgesinde gök gürültülü ve sağanak yağış etkili oldu. Şahan Gökbakar, İstanbul sel felaketiyle mücadele ederken Ekrem İmamoğlu'nun tatilde olmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Gökbakar, "Komedi filminde olur bu. Sinir bozucu ya." dedi.

İstanbul''da sağanak yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle Esenyurt ilçesindeki Haramidere''de su taşkını meydana geldi. Derenin çevresindeki Pınar Mahallesi ve Yeşilkent Mahallesi''nde sokaklar sular altında kaldı. Özellikle bodrum katlarındaki daire ve işyerlerinde su baskınları meydana geldi. Haramidere''nin taşması sonucu en çok Pınar ve Yeşilkent mahalleleri etkilendi.

Esenyurt, Silivri ve Sarıyer gibi pek çok ilçede onlarca ev ve iş yerini su bastı. Kent genelinde 797 su baskını ihbarı gelirken, ekipler ise su altında kalan evlerden önce vatandaşları, ardından da biriken suları tahliye etmek için gün boyu çalışmalarına devam etti.

İstanbul sel felaketini yaşarken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu''nun tatilde olması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Komedyen Şahan Gökbakar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu''na ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Gökbakar paylaşımında sağanak yağış sırasında İstanbul''da olmayıp şehir dışında tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu''na tepki gösterdi.

Gökbakar yaptığı paylaşımda, "İstanbul''da yağmur felaketi yaşanırken, arkadaşıma "İmamoğlu yine tatildeymiş meselaa." deyip kahakaha attım. O da "evet abi, tatilde"dedi. "Yok artık" dedim. "gerçekten abi"dedi. "lan saçmalama vallaha mı?"dedim."Vallaha" dedi. Komedi filminde olur bu... Sinir bozucu yaa!" ifadelerini kullandı.

"SİNİR BOZUCU"

Gökbakar''ın yaptığı paylaşım şöyle: 

"İstanbul''da yağmur felaketi yaşanırken, arkadaşıma "İmamoğlu yine tatildeymiş meselaa." deyip kahakaha attım. O da "evet abi, tatilde" dedi. "Yok artık" dedim. "gerçekten abi" dedi. "lan saçmalama vallaha mı?"dedim."Vallaha" dedi. Komedi filminde olur bu...????????Sinir bozucu yaa!" dedi.

"SABAHA KARŞI 03.30’DAN İTİBAREN YAĞIŞI TAKİP ETTİM"

İBB Başkanı İmamoğlu da sosyal medyada yaşanan tartışmaya şu açıklamayı yaptı: 

"Bayram günü ikindi saatlerinde ailemle il dışındaydım. Sabaha karşı 03.30’dan itibaren yağışı takip ettim, ekipleri yönettim. 3 binden fazla emekçi ve yöneticilerimle koordine olduk. İstanbul sıradışı bir yağışı az sorunla atlatmıştır. Tüm hemşehrilerime huzurlu bayramlar dilerim" demişti.

 

İlgili Haberler