Şahsiyet dizisi konusu nedir?

Şahsiyet dizisi konusu nedir?
Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisindeki ‘Agah’ karakteriyle ‘En iyi erkek oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Vatandaşlar Şahsiyet dizisini ve konusunu araştırmaya başladı. Peki Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet’in başrol oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisiyle ilgili merak edilenler…

47. Uluslararası Emmy Ödüllerinde ‘En iyi erkek oyuncu’ ödülünü alan Haluk Bilginer, Türkiye’ye gurur yaşattı. Peki, Şahsiyet hangi kanalda yayınlandı? Şahsiyet’in oyuncuları kimler? Şahsiyet’in konusu nedir? Arama motorunda en çok araştırılanlar arasına giren Şahsiyet ile ilgili tüm merak edilenler…

Şahsiyet dizisi konusu

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir.

Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir.

Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

Şahsiyet oyuncuları

Şahsiyet dizisinin oyuncuları arasında Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur bulunuyor.

Şahsiyet dizisi hangi kanalda yayınlandı?

Dizinin yönetmenliğini Onur Saylak üstlendi, senaryosunu ise Hakan Günday'ın yazdığı Şahsiyet dizisi Puhu TV’de yayınlanmıştı.