Sahte iş ilanlarıyla genç kızlara tuzak kuruyorlar, korkusuz genç kız yazışmaları işte böyle ifşa etti

Sahte iş ilanlarıyla genç kızlara tuzak kuruyorlar, korkusuz genç kız yazışmaları işte böyle ifşa etti
Adana’da bir inşaat firmasının adı kullanılarak verilen sahte iş ilanıyla genç kızlara tuzak kuruluyor. Genç kızlara attığı mesajlar deşifre olan şahsın ilanına şu an sitede ulaşılamıyor.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ

Adana’da bir inşaat firmasının sekreter ilanına başvuran genç kız, sosyal medya hesabından firmanın yetkilisi olduğunu söyleyen kişinin kendisine attığını iddia ettiği mesajları paylaştı. Mesajlarda genç kızı taciz eden kişinin ilanının sahte olduğu ortaya çıktı.

FOTOĞRAF GÖNDERMELERİNİ İSTİYOR

İlanda 3500 TL ücretle haftanın 5 günü 09.00-18.00 arası mesai, hafta sonu tatil olarak çalışma düzeni olduğu belirtilirken genç kızlarla irtibata geçen kişi kızlardan kendisine fotoğraflarını göndermesini ve değerlendirmeyi bu şekilde yapacağını söylüyor.

FİRMA SAHTE ÇIKTI

İş ilanının yayınlandığı sitede şu an firmanın ilanına ulaşılamazken yapılan araştırma sonucunda Adana’da böyle bir isimde firmanın olmadığı Türkiye’nin başka illerinde faaliyet gösteren şirketlerin isimlerini kullandığı anlaşıldı.

İşte o yazışmalar:

is-ilani-sosyal-medya.jpgis-ilani-sosyal-medya2.jpgis-ilani-sosyal-medya3.jpgis-ilani-sosyal-medya4.jpgis-ilani-sosyal-medya5.jpg

is-ilani-sosyal-medya6-002.jpgis-ilani-sosyal-medya7.jpgis-ilani-sosyal-medya8.jpg

İşte yayından kaldırılan o ilan:

sahte-is-ilani.jpgsahte-isimle-is-ilani.jpgsahte-ilan-ile-is.jpg