Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, kulüplerin kiralık verdiği veya sattığı oyuncuların sözleşmelerine koydurttuğu ’Bize karşı oynayamaz“ maddesini savundu
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kulüplerin kiralık verdiği veya sattığı oyuncuların sözleşmelerine koydurttuğu “bizimle oynayamaz” maddesi ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Konuyu iki taraflı değerlendirmek gerektiğini fade eden Mustafa Denizli, ”Çok kritik maçlarda o futbolcunun göstereceği performans çok farklı değerlendirilebilir. Bu da futbolcuya daha fazla zarar verebilir. Bu ülke şaibeleri arayan bir yer. O nedenle maddeyi gereksiz görmemek lazım“ diye konuştu.

Daha güçlü olmalıyız
Mustafa Denizli, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmaları nedeniyle geçen sezondan daha iyi olmaları gerektiğini söyledi. Denizli, ne yapılırsa yapılsın, bir takımın mutlaka eksikliklerinin bulunacağını ifade ederek, ”Daha iyisi mutlaka vardır. O yüzden hep daha çok ısıran, üstüne katarak ilerleyen bir takım olmak lazım. Devler Ligi’nde öyle bir kimliğin olmazsa ayakta durma şansın kalmaz“ dedi. Mustafa Denizli, Bobo’yu satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını ifade etti.

Haber: Recep ŞEKER