Sakarya'daki patlama vefat eden iki kişin kimlikleri belli oldu

Sakarya'daki patlama vefat eden iki kişin kimlikleri belli oldu
Sakarya'nın Hendek ilçesindeki dört kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin ise kayıp olduğu havai fişek fabrikası patlamasında vefat eden iki kişinin kimlikleri belli oldu. Ölen iki kişinin Hava Çelik ve Selahattin Tepeçınar olduğu belirtildi.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrasında yaralanarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıları ziyaret etti.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak incelemenin tamamlanmasının ardından bilgilerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirten Vali Kaldırım, "Gerçekleştirilen soğutma çalışmasının ardından hem itfaiyemiz hem de diğer birimlerimizin yapacağı çalışma ve Başsavcılığımızın yapacağı soruşturma sonucu tespit edilecektir. Bu çalışma zaten yapıldığında gerekli bilgiler kamuoyuyla paylaşılacaktır. Bugün 3 Bakanımız buradaydı. Cumhurbaşkanımız sürekli bizlerle görüştü, konuyla ilgili bilgi aldı. Devletimiz tüm imkanlarıyla sahadaydı. Çok büyük bir patlamaydı ve Allah beterinden korusun diyoruz, Allah bir daha böyle bir afeti ne Sakarya'mıza ne ülkemize göstermesin. İnşallah sağ salim kalan 3 kişiye de ulaşırız" diye konuştu.

VEFAT EDEN İKİ KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Dört kişinin hayatını kaybettiği havai fişek fabrikası patlamasında vefat eden iki kişinin kimlikleri belli oldu. Ölen iki kişinin Hava Çelik ve Selahattin Tepeçınar olduğu ifade edildi.