Salih Uçan Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Salih Uçan Fenerbahçe'ye geri dönüyor
Roma’ya kiralanan genç yıldız, sezon sonunda geri dönüyor. Salih, yeni sezonda Sarı-Lacivertliler’in hücum hattında önemli bir rol üstlenecek.

Fenerbahçe, 2012-13 sezonunun başında, Bucaspor formasıyla kendini gösteren Salih Uçan’a imza attırmıştı. Genç yıldız adayı kısa sürede kalitesini göstermiş, Aykut Kocaman’ın gözüne girmeyi başarmıştı. Kocaman, Salih’e birçok mücadelede ilk 11’de şans verdi.

salih-ucan-roma_1.jpg

Başarılı oyuncu, Avrupa Ligi’nde yarı finale yürüyen kadronun önemli isimlerinden biri oldu. Ancak 2013-14 sezonunda Ersun Yanal, Salih Uçan’a kadroda şans tanımadı. Sezon sonunda yıldız futbolcu iki seneliğine Roma’ya kiralandı.

İtalyan ekibinde sakatlığı nedeniyle fazla süre alamayan Salih, haziranda Fenerbahçe’ye geri dönecek. Aziz Yıldırım’ın çok sevdiği ve her açıklamasında, “Kapımızı ona açık” dediği 22 yaşındaki futbolcu yeni sezonda Sarı-Lacivertliler’in hücum hattında büyük bir rol üstlenecek.

 

Fenerbahçe İsco'yu kiralamak için temaslara başladı


Diego Ribas’ın menajeri dün öğle saatlerinde Antalyaspor ile masaya oturdu ve büyük ölçüde anlaşma sağladı. Fenerbahçe ise Brezilyalı futbolcunun yerine, Real Madrid’li İsco’yu kiralamak için temaslara başladı

Fenerbahçe bir yandan Beşiktaş ile kıyasıya şampiyonluk yarışı yaparken bir yandan da yeni dönem için çok önemli transfer girişimlerinde bulunuyor. Bu çalışmalar kapsamında dün son derece önemli gelişmeler oldu. Sarı-lacivertliler, bir türlü bekleneni veremeyen ve yeni sezonda düşünmediği Diego Ribas'ın Antalyaspor kulübüyle görüşmesine izin verdi. Diego'nun menajeri de dün öğle saatlerinde Antalyaspor ile pazarlık masasına oturdu.

1460064048518.jpg

Tarafların büyük ölçüde anlaştığı belirtilirken, Fenerbahçe'nin Diego'nun yerini Real Madrid'li İsco'yla doldurmak istediği ileri sürüldü. Sarı-lacivertli kulübün, Real Madrid'de ilk 11'de forma şansı bulamayan 23 yaşındaki İsco'yu kiralamayı hedeflediği bildirildi. İspanyol ekibinin de bu oyuncuyu kiralık vermeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Orta sahanın ortasında hücuma dönük oynayan İsco ayrıca kanatlarda da görev yapabiliyor.