Salon işçilerinin imdadına NBA yıldızları yetişti

Salon işçilerinin imdadına NBA yıldızları yetişti
NBA'de sezonun durdurulmasının ardından işsiz kalan salon çalışanlarının imdadına NBA yıldız oyuncuları yetişti. Bir bağış hesabı oluşturan basketbolcular, işçiler için para yardımında bulundu.

Tüm dünyayı etkileyen corona virüsü NBA’e de adımı attı. NBA'de sezonu durdurma kararı alındı. Utah Jazz’de forma giyen Rudy Gobert ve takım arkadaşı Donovan Mitchell’ın corona virüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından alınan sezonu durdurma kararından en çok salon çalışanları etkilendi. Basketbol salonlarında yarı zamanlı olarak çalışan işçiler, sezonun durması ile birlikte işsiz kaldı.

Bunun üzerine birçok NBA yıldızı, işçilerin çalışmadıkları zaman da maaşlarının ödenmesi için harekete geçti. Bir bağış hesabı oluşturan yıldızlar, işçiler için para yardımında bulundu. İşçiler için yapılan bağışlardan en dikkat çekeni ise Golden State Warriors’tan geldi. Stephen Curry’nin başı çektiği Golden State Warriors yönetimi, oyuncuları ve antrenörleri Chase Center çalışanları için 1 milyon dolar bağışta bulundu.