Samet Aybaba o anlar için ne cevap verdi

Samet Aybaba o anlar için ne cevap verdi
Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Samet Aybaba’nın 90+2’de takımının golüne sevinmemesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Samet Aybaba’nın 90+2’de takımının golüne sevinmemesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aybaba’nın golü attıktan sonra yaşadığı sinirli anı ise tepki topladı. Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar sosyal medya hesabından “Başakşehir stadında 40 yıllık futbol hayatımda görmediğim bir şeyi gördüm. Sivas son saniyede golü attı ama hocası Samet Aybaba’nın suratı ağlamaklı oldu...” ifadelerini paylaştı.

Sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlara tepki gösteren Aybaba, “Karşılaşma sonrası gole sevinmediğiniz yönünde iddialar var” sorusuna “Bir futbol adamına böyle bir şey sormayın. İyi yaptığımız şeye seviniriz, kötüye üzülürüz. Böyle şey mi olur? Bin tane şey düşünüyoruz, bu söylediğinizi düşünmüyoruz” dedi.

samet-aybaba.jpg