Trabzonspor, Uruguaylı golcü için harekete geçti

Trabzonspor, Uruguaylı golcü için harekete geçti
Trabzonspor transfer için düğmeye bastı.

Spor Toto Süper Lig''de sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor''da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-mavililerin forvet hattına ünlü bir golcüyü transfer edeceği iddia edildi. İddiaya göre; Trabzonspor, Uruguaylı golcü Edinson Cavani için harekete geçti.

HENÜZ CİDDİ DEĞİL
TRT Spor''dan Barış Yurduseven''in haberine göre; Trabzonspor, tecrübeli golcünün menajeriyle görüşme yaptı. Ancak; bu görüşme henüz ciddi bir boyuta ulaşmadı. Abdullah Avcı''nın ısrarcı olması durumunda transferde önemli gelişmelerin olması bekleniyor.

Son olarak İngiltere Premier Lig''de Manchester United forması giyen Edinson Cavani, 2021-22 sezonunu 20 maçta 2 gol 2 asistle tamamladı. Cavani, 2020-21 sezonunda ise 39 maçta 17 gol 5 asist üretti.


Daha önce transferde Fenerbahçe ile de anılan Cavani, Fransa''da Paris Saint Germain, İtalya''da Napoli ve Palermo, ülkesi Uruguay''da da Danubio''da oynadı.

35 yaşındaki futbolcunun 2013 yılında transfer piyasayı 60 milyon Euro civarındaydı. Şu anda ise Transfermarkt verilerine göre; golcü isme 4 milyon Euro değer biçiliyor.

YILLIK MALİYET 5 MİLYON ÜZERİ
İtalya ve Uruguay vatandaşlığı bulunan oyuncu, United''a Cristiano Ronaldo''nun gelişinin ardından önce 7 numarayı Portekizli oyuncuya kaptırmış sonra da tam anlamıyla gözden düşmüştü. Fenerbahçe''nin temas kurduğu dönemlerde oyuncunun yıllık 5 milyon Euro''nun üstünde bir talepte bulunduğu konuşulmuştu.

İlgili Haberler