Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları
Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Manchester City deplasmanda Real Madrid’i 2-1 mağlup ederken, Juventus ise kendi evinde Lyon’a 1-0 mağlup oldu.

Şampiyonlar lii son 16 turu ilk maçları oynan iki mücadele ile sona erdi. Son 16 turunun en merakla beklenen mücadelesinde Manchester City deplasmanda Real Madrid’i 8 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Gecenin diğer maçında ise Juventus kendi evinde Lyon’a 1-0 mağlup oldu ve BU SEZON Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk mağlubiyetini aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid sahasında Manchester City'yi konuk etti. Mücadeleyi İngiliz ekibi 2-1 kazandı.

Real Madrid'in golünü 60. dakikada Isco kaydederken, City'nin golleriyse 78. dakikada Gabriel Jesus ve 83. dakikada penaltıdan Kevin de Bruyne'den geldi.

Karşılaşmanın 86. dakikasındaysa Real Madrid'de Sergio Ramos kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından City rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj yakaladı. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması ise 17 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

JUVENTUS’A BÜYÜK ŞOK

Gecenin diğer maçında ise Lyon, Juventus'u 1-0 mağlup etti.

Ev sahibi ekibin golünü 31. dakikada Lucas Tousart atarken, 22 yaşındaki oyuncu böylece Şampiyonlar Ligi kariyerindeki ikinci golünü Juventus'a karşı kaydetmiş oldu.

Juventus bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.