Terme'deki orman yangınında korkutan görüntüler! 12 saattir ciğerlerimiz yanıyor

Terme'deki orman yangınında korkutan görüntüler! 12 saattir ciğerlerimiz yanıyor
Samsun’un Terme ilçesinde sazlık alanda çıkan ve rüzgarın da etkisiyle ormana sıçrayan dün 18:00 sıralarında başlayan yangını kontrol altına almak için ekiplerin çalışması sürüyor. Yol olmayan bölgede, orman işçileri ve itfaiye ekipleri, çalışmalarını güçlükle sürdürüyor.

Sazlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle ormana sıçradı. Yangını söndürmek için orman işçileri ve itfaiye ekiplerince çalışma başlatıldı.

RÜZGARIN ETKİSİYLE BÜYÜDÜ

İlçeye bağlı Çoban Yatağı mevkiinde bulunan sazlıkta, akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Yangında yükselen alevleri ve dumanı gören çevredekiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, yangın bölgesine ulaşamadı.

Terme Belediyesi ve İlçe Orman Müdürlüğü?ne bağlı yangın söndürme ekipleri, iş makineleriyle yangına müdahale etmek için çalışma başlattı. Söndürme çalışmaları devam ediyor.

samsunda-sazlikta-cikan-yangin-ormana-sicradi-2-4508-dhaphoto1.jpgsamsunda-sazlikta-cikan-yangin-ormana-sicradi-2-4508-dhaphoto2.jpgsamsunda-sazlikta-cikan-yangin-ormana-sicradi-2-4508-dhaphoto3.jpgsamsunda-sazlikta-cikan-yangin-ormana-sicradi-2-4508-dhaphoto4.jpg