Samsung Galaxy Fold, Yeniden Piyasaya sürülecek

Samsung Galaxy Fold, Yeniden Piyasaya sürülecek
Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülmesi planlanan ancak ekrandaki sorunlar yüzünden geri çekilmek zorunda kalınan Galaxy Fold'un testleri geçtiği ve tekrar piyasaya sürülmeye hazırlandığı ifade edildi.

Birkaç ay önce piyasaya çıkması planlanan, ancak ekrandaki sorunlar yüzünden geri çekilmek zorunda kalınan Galaxy Fold, tekrar test aşamasına sokulmuştu. 

Şimdi ise endüstri uzmanları ve profesyonelleri cihazın nihai sürümünün test edildiğini iddia ediyor. Geçen aydan bu yana 2000 adet prototipin denendiği, muhtemel kusurların bulunmaya çalışıldığı ve bunların işe yaradığı söyleniyor.

Nasıl olduğunu bilmesek de Samsung sorunları halletti. Tahminlere göre menteşe geliştirildi, ekrandaki koruyucu film yanlara doğru genişletildi ve bu şekilde ekrandan sökülmesi imkansız hale getirildi. Hatırlayacak olursak telefonun en büyük problemi, bu koruyucu filmle görüntünün yansıtıldığı ekran arasına tozların girmesi ve ekranı kullanılamaz hale getirmesi vardı. Aynı zamanda insanlar bunun sıradan bir koruyucu film olduğunu sanmış ve bu yüzden sökmeye çalışmışlardı.

Samsung'un karşısında Huawei ve onun cihazı Mate X olduğu için hızlı olmak zorunda kalması, Samsung'u biraz zorlamış olsa da bunun kullanıcı için faydalı olduğu aşikâr. Benzer şekilde Samsung bu süreç içerisinde daha önce hiçbir şekilde aklına gelmeyecek hatalar ve çözümlerle karşılaştığı için bir sonraki nesilde de çok daha iyi bir ürün ortaya koyabilecektir.

1980 dolarlık ABD fiyatıyla şu ana kadar çıkışını gördüğümüz en pahalı "alınması mantıklı" telefon olan Galaxy Fold, bakalım çıktığında nasıl olacak. Yorumlarda görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.