Samsung galaxy s9'un fiyatı ne kadar

Samsung galaxy s9'un fiyatı ne kadar
Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S9 ve S9+ resmen tanıtıldı. Peki S9 ve S9+'nın özellikleri ne ve fiyatı ne kadar? İşte merak edilenler...

Önceki modellerin aksine, telefonların Türkiye fiyatları da hemen belli oldu. Yalnızca 64 GB depolama seçeneğine sahip olan 5,8 inç boyutundaki Galaxy S9, ülkemizde 4.599 TL fiyatla satılacak. 64, 128 ve 256 GB depolama seçenekleri sunan Galaxy S9+'ın fiyatı ise sırasıyla 5.199 TL, 5.399 TL ve 5.699 TL olacak.

Telefonların Enterprise Edition isimli sürümleri ise kurumlara özel özelliklerle donatılacak ve 16 Mart'ta satışa çıkacak.

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, yaptığı açıklamada "Akıllı telefon teknolojisindeki yenilikler, iletişim alışkanlıklarını da değiştiriyor. Kendini ifade etmenin yeni yöntemlerinde görsellik hep öne çıkıyor. Bu durum, tüketicinin akıllı telefon seçiminde kamerası en gelişmiş cihazlara yönelmesine neden oluyor. Tüketici görüşüne her zaman öncelik veren Samsung olarak bizler, herkesin hayalinde sahip olmak istediği kamerayı tasarladık. Benzersiz bir kamera performansı sunan Galaxy S9 ve S9+’ın Türkiye’deki son kullanıcılar tarafından çok beğenileceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1-103.jpg

Samsung Galaxy S9 ve S9+, 25 Şubat 2018 tarihinden itibaren Türkiye'deki kullanıcılar için shop.samsung.com/tr adresinden ön siparişe sunuldu.

SAMSUNG GALAXY S9 VE S9 PLUS ÖZELLİKLERİ NELER?

Galaxy S9'da infinity display teknolojisini (sonsuz ekran) geliştirildiği ve 'çentik olmadan' kullanıcıya daha fazla alan sağladıkları belirtildi.

basliksiz-1-104.jpg

Smasung Galaxy S9'da 5.8 inç ekran, Samsung Galaxy S9 Plus+'ta ise 6.2 inçlik ekran bulunuyor. 

basliksiz-1-105.jpg

Galaxy S9 ve S9 Plus, kullanıcılara, gece siyahı, titanyum grisi, mercan mavisi ve lila olmak üzere dört farklı renk seçeneği sunuyor. 

İNSAN GÖZÜNDEN ESİNLENİLDİ

basliksiz-1-106.jpg

Samsung Galaxy S9'un kamerasında insan gözünün çalışma prensibinden esinlenildiği belirtildi. Göz bebeklerinin aydınlık ve karanlığa göre büyüyüp küçülmesi gibi, akıllı telefonun kamerası ışığa göre diyafram aralığını artırıp azaltabilecek.

iPHONE X’DEKİ ÖZELLİK GALAXY S9’A DA GELDİ!

AR Emoji özelliği ise iPhone X’lerden bildiğimiz Animoji’nin çok daha farklı bir hali. Bu kez sizin yüzünüzü aynen emojiye çeviren telefon eğlenceli sonuçlar ortaya çıkarıyor. Samsung, S9'un gelişmiş özelliklere sahip ön kamerası ile insan yüzünün sanal profilini çıkartabiliyor. Daha sonra bu emoji hazır kalıplara aktarılarak ortaya kişiye özel emojiler çıkarılıyor.

KAMERADA 4K ÇÖZÜNÜRLÜK

Galaxy S9’da 12 Megapiksel çözünürlüğünde olan ve diyafram aralığı f/1.5 ile f/2.4 arasında değişebilen bir kamera yer alıyor. Dual Pixel teknolojisinin kullanıldığı bu arka kamera ile 4K çözünürlükte 30 fps video çekimi yapılabiliyor.

basliksiz-1-107.jpg

İlgili Haberler