Şanışer'den Devlet Bahçeli'ye yanıt!

Şanışer'den Devlet Bahçeli'ye yanıt!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Susamam' şarkısına FETÖ imasında bulunmasına ünlü rapçi Şanışer şarkıyla yanıt verdi.

Şanışer’in 19 sanatçıyla yaptığı Susamam’ın yankıları devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir haftadır ülke gündeminde olan ve YouTube'da 20 milyondan fazla dinleyiciye ulaşan "Susamam" isimli son günlerin popüler rap şarkısı için "Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. Eğer o rapi yeni yetişen nesil bütünüyle parça parça kabul ederse her parçayı yönlendiren çevre, grup veya kişiler dış destek bulanlar Türkiye’yi karma karışık hale getirirler. Rap adına Türkiye’de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer. Bazıları sanat uğruna Türkiye’yi kurban etmeye çalışıyorlar." demişti.

Şanışer, kendisine yönelik “FETÖ’cü, PKK’lı, Amerika/İsrail destekli” gibi yorumlara ‘Aşılmaz Yollar’ isimli şarkısıyla yanıt verdi. “Bana cevap hakkı doğdu, cevap hakkımı kullanıyorum” diyen Şanışer, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “IQ’su Clash of Clans oynamaya bile yetemeyecek ‘stratejistler’ buyursunlar bu sözlerimizi de analiz etsinler” ifadesini kullandı.

Sehabe’yle düet yaptığı ‘Aşılmaz Yollar’ şarkısında Şanışer, Gezi eylemleri sırasında Eskişehir’de öldürülen Ali İsmail Korkmaz’a, Trabzon’da PKK operasyonu sırasında hayatını kaybeden Eren Bülbül’e, 10 Ekim Ankara Garı katliamından Madımak’a, 15 Temmuz darbe girişimine birçok konuya değinmişti.

İşte o şarkı:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar