Saray sessizliğe gömüldü!

Saray sessizliğe gömüldü!
İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na yönelik ithamlarıyla dikkat çeken AKP Genel Başkanı Erdoğan, sonuçların açıklanmasından sonra adeta sessizliğe gömüldü.

Serkan TALAN / YENİÇAĞ

YSK’nın tartışmalı kararı sonrası yeniden yapılan İstanbul Büyükeşhir Belediye Başkanlığı seçiminde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İmamoğlu’nun seçimi kazanması kesinleştikten ve YSK’nın kararı açıklandıktan sonra ilk olarak AKP’nin adayı Binali Yıldırım kameraların karşısına geçti. Seçimi İmamoğlu’nun kazandığını belirten Yıldırım, rakibini tebrik etti.

İstanbul seçimine günler kala sahaya inen ve Ekrem İmamoğlu’na ağır ifadelerle yüklenen AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise sessizliğini koruyor. 31 Mart seçimi sonrası ‘zafer’ ilan eden ve balkon konuşması yapan Erdoğan, adeta sessizliğe gömüldü. Eşi Emine Erdoğan ile Vahdettin Köşkü’nde seçimi takip eden Erdoğan’ın seçimle alakalı bir açıklama yapmayacağı öğrenildi.

ERDOĞAN OLDUKÇA GERGİN

AKP’ye yakın kaynaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oldukça gergin ve sinirli olduğunu belirtiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ilk kez böyle bir durumda gördüklerinin altını çizen AKP’li kaynaklar, Erdoğan’ın seçim sonuçlarına karşı nasıl bir tutum izleyeceğini kestiremediklerini söylüyor.

İlgili Haberler