Saray'dan iktidara yakın yazara FETÖ suçlaması!

Saray'dan iktidara yakın yazara FETÖ suçlaması!
Gezi davasında İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tüm sanıklara beraat karar vermesini destekleyen Yeni Şafak gazetesi yazarı Ergün Yıldırım, Saray'ı kızdırdı.

Silivri'de dün görülen Gezi Parkı davasında, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tutuklu Osman Kavala'nın tahliyesine, tüm sanıkların da suçlamalardan beraatına karar vermesi, Saray ile iktidar yakın medyada krize neden oldu.

İktidara yakınlığı bilinen Yeni Şafak gazetesi yazarı Ergün Yıldırım mahkemenin kararından sonra, Kavala'nın serbest bırakılmasına sevindiğini duyururken, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz ise, "Gezi ile ilgili yargı kararı Gezi olaylarının 'fail-i meçhul' olduğuna bizi ikna etmeye çalışıyor" diye belirtti.

"BENİ GENELDE FETÖ'CÜLER ENGELLER"

Mahkeme kararı ile ilgili yapılan bu iki farklı yorumun ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz, sosyal medya hesabından, Ergün Yıldırım'ın kendisini engellediğini paylaştığı bir ekran görüntüsüyle duyurdu.

Mücahit Küçükyılmaz, söz konusu paylaşımına, "Niye engelledi, bilmiyorum. Beni genelde FETÖ’cüler engeller. Ben de yaptığım işin doğruluğunu onlara bakarak teyit etmiş olurum" notunu düştü.

bb.png

"YAZIK EDİYORLAR"

Öte yandan, Ergün Yıldırım, mahkemenin kararından sonra, Kavala'nın serbest bırakılmasına sevindiğini duyururken, Mücahit Küçükyılmaz ise, "Gezi ile ilgili yargı kararı Gezi olaylarının 'fail-i meçhul' olduğuna bizi ikna etmeye çalışıyor!" diye belirtti. Söz konusu "engellemenin" Ergün Yıldırım ile Mücahit Küçükyılmaz arasındaki bu görüş ayrılığından kaynaklandığı yorumları yapıldı.