Saray'dan sosyal medya açıklaması

Saray'dan sosyal medya açıklaması
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan sosyal medya açıklaması geldi. Erdoğan'ın açıklamalarının çarpıtıldığını ifade eden Altun, "Cumhurbaşkanımızın bu yaklaşımını baskıcı ve yasakçı kalıp içerisine sunma çabası beyhudedir." dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya açıklamasının çarpıtılmaya çalışıldığını belirterek ''Cumhurbaşkanımızın bu yaklaşımını baskıcı ve yasakçı bir kalıp içerisinde sunma çabaları beyhudedir. Kendi ülkesinin tarafında değil de iki yüzlü davranan sosyal medya şirketlerinin yanında duranlara şaşırmadığımızı da belirtmek isteriz'' dedi.

Altun, şu ifadeleri kullandı:

"Milletimize ve değerlerimize düşmanlıkta sınır tanımayan bazı kesimlerin, yasaklara ve baskılara karşı yıllarca mücadele etmiş Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yaklaşımını baskıcı ve yasakçı bir kalıp içerisinde sunma çabaları beyhudedir.

Türkiye’yi başka ülkelerle karşılaştıranların, kendi ülkesinin tarafında değil de iki yüzlü davranan sosyal medya şirketlerinin yanında durmalarına şaşırmadığımızı da belirtmek isteriz. Türkiye bir hukuk devletidir, güçlü bir devlettir. Hak arama mücadelemiz, hakikati savunma irademiz milletimizi ve değerlerimizi bu tarz saldırılara karşı koruma azmimiz sonuna kadar devam edecektir.''